Donation till Charlotte Weibulls Vänner

I oktober blev det klart att Möllegården Kultur fick en donation av Barbro Osher Foundation och det är väldigt glädjande! Den skall i första hand användas till att systematisera Charlottes samlingar vilket bland annat innebär digitalisering och dataregistrering av samlingarna.

– Vår förhoppning är att världen kommer att få se lite mer av den fantastiska samling vi förvaltar i kommunen tillsammans med Föreningen Charlotte Weibulls Vänner. Vår tacksamhet mot Barbro Osher kan inte nog uttryckas, säger Jane Andersson, kultur och fritidschef i Burlövs kommun. Vi kommer i ett gott, välrenommerat sällskap i Sverige som har gynnat med stora donationer från Barbro Osher och hennes make Bernard Osher.

Läs hela pressreleasen här

Ett nytt album från 1997 finns också i biblioteket.